علم و فناوری‌ > دانش‌بنیان‌ها

معرفی ۳۳۰ فرصت شغلی در نمایشگاه تخصصی کار/تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۳ میلیارد برای دانش‌بنیان‌های با ظرفیت جذب نیروی انسانی



افق اقتصادی: سومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال در حوزه «تجهیزات، ماشین‌‎آلات و مواد پیشرفته»، به همت صندوق نوآوری و شکوفایی و با همکاری بنیاد نخبگان استان تهران، با معرفی ۳۳۰ فرصت شغلی از سوی ۴۰ شرکت دانش‌بنیان امروز یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. 

دکتر محمدصادق خیاطیان در حاشیه بازدید از این نمایشگاه گفت: یکی از ماموریت‌هایی که در صندوق نوآوری دنبال می‌کنیم، به‌هم‌رسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و نیروهای متخصص است. شرکت‌های دانش‌بنیان به لحاظ ماهیت و ذات فعالیت‌شان، به نیروهای متخصص و دانشگاهی نیاز دارند. 

وی افزود: در صندوق نوآوری و شکوفایی تلاش می‌کنیم در قالب برگزاری رویدادهایی مانند «نمایشگاه‌های تخصصی کار و اشتغال»، علاوه بر شناسایی نیازمندی‌های تخصصی شرکت‌های دانش‌بنیان، با اعلام فراخوان توسط بنیاد نخبگان، زمینه به‌هم‌رسانی شرکت‌های دانش‌بنیان و نیروهای متخصص را فراهم کنیم؛ براین اساس، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشگاه‌های برتر در صورتی که در راستای نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان، علاقه‌مند به فعالیت در این شرکت‌ها هستند، می‌توانند رزومه خود را به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه کنند (و در صورت توافق، جذب این نیروها اتفاق می‌افتد). 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: سومین نمایشگاه تخصصی کار و اشتغال در حوزه «تجهیزات، ماشین‌‎آلات و مواد پیشرفته» از صبح امروز در محل صندوق آغاز به کار کرده و بیش از ۳۳۰ فرصت شغلی از سوی ۴۰ شرکت دانش‌بنیان حاضر در این نمایشگاه معرفی و ارائه شده‌اند. حدود ۱۱۰۰ بازدیدکننده و متقاضی شغل در حوزه تخصصی این نمایشگاه، تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند و با گفت‌وگوی مستقیم با شرکت‌های دانش‌بنیان، فرصت‌های شغلی ارائه‌شده و شرایط جذب را مورد بررسی قرار می‌دهند. امیدواریم ظرفیت‌های ایجادشده در این نمایشگاه، به توسعه اشتغال به ویژه (اشتغال) فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کمک کند. 

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان افزود: یکی از ماموریت‌ها و ظرفیت‌های خوبی که در قانون دیده شده است، بحث اشتغال و به‌ویژه اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است. همکاران در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز توجه جدی به این حوزه دارند. 

وی تأکید کرد: طبق قانون، منابعی برای بحث اشتغال در نظر گرفته شده است. منابع پیش‌بینی‌شده از طریق تسهیلات تکلیفی تبصره ۲ قانون بودجه، ۳۲۰۰ میلیارد تومان است و شرکت‌های دانش‌بنیان که ظرفیت جذب و اشتغال نیروی انسانی داشته باشند، با معرفی از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به شبکه بانکی کشور می‌توانند از این تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۳ میلیارد تومان استفاده کنند. 

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا