برند چینی در غیاب آیفون ۱۶ وارد اندونزی شد
افق اقتصادی: شرکت «آنر» با اعلام برنامه فروش تلفنهای هوشمند خود در اندونزی، جدیدترین شرکت چینی است که در شرایط ممنوعیت فروش آیفون ۱۶ اپل بر سر الزامات تولید بومی، وارد این بازار آسیایی میشود.
اندونزی، برای فروش تلفنهای هوشمند در این کشور، شرکتها را ملزم کرده است ۴۰ درصد از قطعات محصولاتشان را در داخل این کشور تولید کنند. این مقررات مانع از فروش جدیدترین مدل آیفون اپل در اندونزی شده و ظاهرا این شرکت برای رفع این ممنوعیت، سرگرم مذاکره درباره سرمایهگذاری یک میلیارد دلاری است.
جاستین لی، رئیس فعالیتهای جنوب اقیانوس آرام شرکت «آنر»، هفته گذشته به خبرنگاران گفت: این شرکت در اندونزی، دفتر دارد و با یک تولیدکننده بومی همکاری میکند. وی اظهار کرد: گوشی تاشو، یکی از نخستین مدلهایی خواهد بود که این شرکت در اندونزی عرضه میکند.
این شرکت قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵، حدود ۳۰ محصول از گوشی تا تبلت، در اندونزی عرضه کند. این کشور آسیایی، چهارمین کشور پرجمعیت جهان است و با رشد سریع اقتصادی و توسعه جمعیت طبقه متوسط، به یک بازار کلیدی تبدیل شده است.
طبق دادههای شرکت تحقیقاتی کانالایز، برندهای اوپو، شیائومی و ترانسیون که همگی در چین مستقر هستند، تا نوامبر، از نظر فروش گوشی، سه رتبه برتر را در اندونزی در اختیار داشتند. سامسونگ و برند چینی ویوو، با سهم ۱۶ درصدی، در رتبه چهارم قرار گرفتند. بدون در نظر گرفتن چین و ژاپن، کمتر از هشت درصد فروش اپل از منطقه آسیا اقیانوسیه است.
مدیر شرکت «آنر» مدعی شد تصمیم برای ورود به اندونزی، ارتباطی با حضور اپل در این کشور نداشته و به توان رقابتی «آنر» اطمینان دارد. «آنر» قبل از مضاعف کردن تلاشهای توسعهای در شش ماه گذشته، سالها بازار اندونزی را زیر نظر داشت.
لی گفت: «آنر» علاوه بر فروش از طریق فروشندگان بومی، قصد دارد حداقل ۱۰ فروشگاه در اندونزی در سال جاری افتتاح کند.
«آنر» خارج از چین، بیشتر در اروپا و بخشهایی از جنوب شرقی آسیا فروش دارد. گوشیهای این برند مستقیما در آمریکا فروخته نمیشوند. این شرکت در دسامبر مدعی شد برای نخستین بار، نیمی از فروش گوشیهایش در خارج از چین بود.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، شرکت «آنر» که قصد دارد عرضه اولیه عمومی انجام دهد، در نوامبر سال ۲۰۲۰، پس از اینکه هواوی هدف تحریمهای آمریکا قرار گرفت، از این غول مخابراتی جدا شد. هواوی اعلام کرده که دیگر سهمی در «آنر» ندارد و در تصمیمات تجاری این برند هیچ نقشی ایفا نمیکند.
انتهای پیام