علمی‌ و دانشگاهی > دانش‌بنیان‌ها

تصفیه پساب صنایع با کمک دستگاه نانوحباب‌ساز و با کمترین هزینه



افق اقتصادی: مجید بوجاران، رئیس هیات مدیره این شرکت فناور اظهار کرد: در این دستگاه از فناوری نانوحباب برای تصفیه پساب استفاده می‌شود. در این فناوری نانوحباب‌هایی تولید شده‌ند که پس از انفجار آنها موج‌های مکانیکی ایجاد می‌شوند که قادر به از بین بردن ذرات معلق در پساب هستند.

سید امیرعباس کاشانچی، مدیرفنی این شرکت نیز گفت: ما توانستیم با این دستگاه مواد آلی و رنگدانه‌ها، آنزیم‌ها و میکرواورگانیسم‌ها را از بین ببریم. این فناوری برای گوگردزدایی از نفت و آرسنیک زدایی از آب نیز قابل استفاده است.

وی تصریح کرد: فاکتور COD (تعیین میزان اکسیژن خواهی شیمیایی) یکی از مهم‌ترین و سریع‌ترین روش‌ها در مطالعات و کنترل سیستم‌های تصفیه آب فاضلاب است. این دستگاه توانسته پساب ورودی با ۲۰ هزار COD را به ۸ هزار COD تبدیل کند. در آزمایش‌های انجام شده، این دستگاه پساب یک کارخانه رنگرزی در کاشان را که حاوی ترکیبات رنگی فراوان با COD بیست هزار بوده، به خوبی تصفیه کرده و خروجی دستگاه تقریبا شفاف و عاری از مواد رنگی بوده است. قیمت این دستگاه یک پنجم تا یک دهم نمونه خارجی است.

به نقل از ستاد نانو، این شرکت به دنبال تصفیه بهینه آب و فاضلاب صنعتی است و از روش‌های نوین مانند نانو حباب هیدرودینامیکی، اوزوناسیون، کاویتاسیون و انعقاد الکتریکی به منظور کاهش آلاینده‌های موجود در پساب‌های صنعتی استفاده کرده و بهبود پارامترهای تصفیه مانند BOD و COD را به انجام می‌رساند. این شرکت با انگیزه بهبود محیط زیست و ارائه راهکارهایی کارآمد در زمینه تصفیه پساب‌های صنعتی، به دنبال ارتقاء کیفیت زیستگاه‌ها و کاهش اثرات منفی صنایع بر محیط زیست است و با تمرکز بر کاهش پارامترهای تصفیه پساب مانند BOD و COD، نه تنها به بهبود کیفیت آب‌ها کمک می‌کند، بلکه در جهت حفاظت از منابع آبی و پایداری محیط زیست نیز نقش مؤثری دارد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا